ocd- מחלה/קיים אצל כולם/כרוני-ניתן למיגור=ריפוי?/

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

20/01/2019 | 15:44 | מאת: ש.מ.ל

שלום ד"ר תודה על התשובה המהירה לשאלה הקודמת, אשמח לדעת לגבי- האוסידי: מלבד התקופה הראשונה (לפני כ23 שנה) שבה סבלתי מאוסידי קשה כולל טקסים לאחר משבר התבגרות וארועי חיים שיצרו חרדה- ומלבד תקופות משבר קצרות- אין לי אוסידי קשה- של התקעות בחרדה או וטקסים, אך כן (לדברי הפסיכיאטר) יש רמה גבוהה של ספק שמנקר בהחלטות חשובות בחיים. האם כרגע זה כמעט נעלם כיוון שאני כל השנים תחת טיפול תרופתי (רוב הזמן מינון נמוך), האם במציאות של הורדת מינון או הפסקת טיפול- מה הסיכוי של חזרה/החמרה? +האישיות התלותית-נמנעת ocd- מחלה/קיים אצל כולם/כרוני-ניתן למיגור=ריפוי?/

ניתן לשליטה , ואפילו יש תקופו שעובר תלוי בעוצמת הסמפטומים

21/01/2019 | 15:34 | מאת: שאול

O.C.D והפרעות אישיות- האם אלה הפרעות כרוניות או שיכולות להעלם גם כשנפסק הטיפול בתרופות

מנהל פורום בריאות הנפש