גמילה מויפאקס 75xr דחוף עזרה!

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

07/01/2019 | 20:18 | מאת: לילך

אני לוקחת כמעט חצי שנה ויפאקס 75xr לאחר שנה שלקחתי 150מג ולא רציתי להמשיך איתו בגלל תופעות הלוואי שלעולם לא עברו. ניסיתי לרדת מהויפאקס-75xr על ידי חקיחת ויפאקס 37.5 מג וממנו לרדת בכלל, לא הצליח. תופעות הגמילה היו קשות מנשוא . כמו מה שמכורי הרואין מספרים. בחילות, סחרחורות ממש קשות , זרמים בראש, ועצבנות. חזרתי לקחת ויפאקס 75xr וחשבתי לעצמי שאשאר איתו עד יום מותי. אבל כל פעם כשאתה שוכח לקחת את הכדור, למחרת שוב תסמיני גמילה קשים. התייעצתי עם פסיכאטר פרטי שגבה ממני המון כסף רק כדי להגיד לי שזה מוכר וידוע הסיפור על הויפאקס והמליץ לקחת פרוזאק כדי לשרוד את הגמילה מהויפאקס. בכל הרשת אני קוראת על העיצה הזו. אוקיי.. אז ברשותי פרוזאק 20 מ"ג ץ, כלומר הפריזמה כי אותו אפשר לחתוך לחצי. כרגע אני לוקחת ויפאקס 75מג + חצי פריזמה כבר 3 ימים. איך ממשיכים? מתי עולים עם הפרוזק? ומתי יורדים עם הויפאקס? ואיך. מתחננת לעזרה...

אפשר להפסק את הויאפקס , לוקחים 37.5 מג ואז מפסיקים יש כדור של 37.5 מג לאחר הפסקת ויאפקס אפשר להתחיל עם הכדור החדש .

08/01/2019 | 15:04 | מאת: לילך

תודה על התגובה אני מאוד מעריכה האם אני יכולה לחצות את הויפאקס 75 xr באמצע היות והכדור של ה37.5 עושה לי רע אולי בגלל שהוא לא xr ולכמה זמו אני צריכה לקחת 37 לפני שאני עולה מחצי פרוזק לשלם?

14/01/2019 | 01:11 | מאת: כוח רצון!

אני כבר שלושה שבועות בגמילה והתופעות לא עוברות לי זה נורא אבל לא אקח עוד כדור אחר בחיים גם אם יגידו לי שהוא יעזור לי לצאת מיזה !אני אסבול כמה שצריך עד שאצא מהכדור הארור הזה!

14/01/2019 | 22:16 | מאת: לילך

מבינה אותך הכי בעולם

14/01/2019 | 22:18 | מאת: לילך

הרופאים לא באמת יודעים מה מרגישים . כי רק מי שלקח את הכדור יודע

01/07/2019 | 11:17 | מאת: הגמילה מויאפקס

כבר חמישה ימים אחרי הכדור האחרון אחרי ירידה איטית של חודשים ואני מרגישה נפשית ופיזית הכי רע שהרגשתי בכל 16 שנותיי של לקיחת כדורים שונים לעזרה נפשית. לא אגע יותר בשום כדור גם אם יבטיחו לי שזה מה שיעבור את הסבל הזה שלא ניתן לתאר אותו חוץ מהמילים " גמילה מסמים קשים"

מנהל פורום בריאות הנפש