העלאת מינון כמסייע לגמילה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

29/12/2018 | 11:46 | מאת: אופק

לרופא הפורום שלום וברכה. אני מטופלת כמה שנים בגלל חרדות ברסיטל 20 מ"ג ומרגישה טוב. לצד זאת מעשנת עשרות שנים וזה חלק מחיי היום יום שלי. לפני 3 חודשים הפסקתי לעשן. מאז אני מרגישה תמידית חוסר שקט, התגברות בחרדות וחוסר יכולת לחוש הנאה או רגיעה. אני כן צוחקת ועובדת אך לא חשה באיזון. פניתי לפסיכיאטרית והיא העלתה לי את המינון ל-40 מ"ג אותו אני לוקחת כבר 8 שבועות. אם לסכם את תועלת עלייה המינון: יש שיפור מסוים אבל עדיין לא פורץ דרך או מתקרב לתחושות המאוזנות לחיוב בו הייתי כאשר לקחתי רסיטל 20 מ"ג יחד עם העישון. האם לדעתך זהו פרק זמן מספק כדי לשקול מה לעשות הלאה? או שיש לחכות ולתת לתרופה לפעול במלוא עוצמתה ורק לאחר כ-12 שבועות לבחון את ההשפעה? הסיגריות נתנו לי כנראה כיסוי מסוים להפרעת החרדה הבסיסית ממנה אני סובלת בהעדרן אני חשה יותר חרדה ולא נראה בנתייים שעליית המינון תרמה משמעותית אלא חלקית בלבד. יהיה נהדר לקבל חוות דעת שלך.

שלום רב לך הייתי מציעלקחת לחרדות תרופה טיבעית בשם לשיאה 80 מג lasea זה יעזור

מנהל פורום בריאות הנפש