שלום לכולם ארצה להתייעץ

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

16/11/2018 | 13:53 | מאת: אייל

כיום נמצא במסגרת מחל" אישפוז יום בעירי . במטרה להיות "יותר " ... מאוזן . נמצא כבר כ 4 שבועות וצפי שחרור בתחילת דצמבר..>> אין שינוי דרסתי או ממש מהותי . רק הרגשה שהמסגרת הזו הכילה אותי . וכעת עליי גם בחוץ בקהילה הבריאה למצוא שיהי לי מסגרת זו או אחרת . יש לי רעיון לעבור קורס מסוים דיברתי עם האשה אצלה עוברים הקורס . אמרה שהיא תהיה איתי בקשר במהלך דצמבר . אז כמובן אני מחכה ומצפה . גם ארצה לשלב לימוד תורה במסגרת של מתמודדים . בקיצור לא חסר לי מה לעשות . אבל הבעיה היא שאני מרגיש שכל הזמן אני סביב עצמי כמו שאימי אומרת לי וזה נכון אני נמנע מלהיפגש עם חבר 2 שייש לי . מכיון שהתחושה היא שעליי להספיק וכל הזמן נמצא בעשייה . זה אוסידי ? אשתף אתכם שביקשתי מהרופאה להפחית לימינון לפונקס ןברצןני לשאול האם זה טוב ? מה אני אמור להרגיש . תודה רבה לכל הקוראים

לא מומלץ בשלב זה להפחית לפונקס.

18/11/2018 | 22:26 | מאת: אייל

שלום דר!! מתי לדעתך כדאיי לי להפחית לפונקס . האםאפשרי בכלל להוריד מינון כי ביקשתי מהרופאה להפחית לי מינון וחש יותר חרד ומתח . מאידך נמאס לי ואני רוצה להיגמל מהתרופות . אשמח לתשובתך המקצועית . לילה טוב

לא מומלץ להפחית לפונקס כל שינוי אנא התייעץ עם הרופא שלך

מנהל פורום בריאות הנפש