הגדרת טיפול מומלץ לטיפול בחרדה קיצונית

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/07/2018 | 14:28 | מאת: יוסי

קרוב משפחתי הוא רווק ובעל תפקיד בכיר בעבודתו. סובל מחרדה גבוהה ועקב כך מטופל בבריאות הנפש בקופ"ח. הוא מתמוטט בעבודה ורחוב ומרגיש בודד מאוד\. נוטל תרופות שהומלצו לו ,אך במינון נמוך מהמומלץ ,בטענה שהמינון הגבוה מטשטש אותו. מסרב להתאשפז באשפוז יום בטענה שבמקרה זה הוא יאבד את מקום העבודה. בנוסף טוען שלא יכול להשתתף בטיפול קבוצתי כיוון שלא יכול לשמוע צרות של אחרים. מה ניתן לעשות במקרה כזה.

הייצתי ממליץ לו על טיפול מול פסכולוג אחד מול אחד בשיטת טיפול התנהגותי

מנהל פורום בריאות הנפש