בדיקת ריטלין בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/06/2018 | 14:26 | מאת: רחלי

שלום רב, ברצוני לדעת איך יכולה לדעת אם בני מקבל ריטלין בבדיקת דם האם ניתן לראות זאת? חוששת שמקבל ריטלין, ומה עושים לגבי התפרצויות זעם אצל ילד בן 6.5 ואגרסיביות רבה שמתפרצת בלא שום סיבה, השאלה של הריטלין נובעת מכך ששמתי לב שבמהלך יום בשבוע הילד קצת אפתי ורגוע יתר על המידה וביום זה הילד לא נמצא איתי ודבר זה מעלה את החשד. תודה מראש. רחלי

שלום לא ניתן לראות רמות רטלין בדם . אני ממליץ שהילד יפנה גם לטיפול פסכולוגי במקביל .

מנהל פורום בריאות הנפש