חיסיון מרשם דרך פסיכיאטר פרטי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

08/05/2018 | 23:56 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני מעוניינת לדעת במידה ובעבר קיבלתי מרשם של פריזמה דרך פסיכיאטר באופן פרטי (בערך ב2010-2011) לטיפול בסימפטומים של חרדה (יחד עם טיפול פסיכולוגי פרטי), האם הדבר כתוב לי בתיק הרפואי? האם ניתן לראות שנטלתי את התרופה? פרט נוסף - התקופה בה נטלתי את התרופה הייתה בזמן הצבא בה הייתי בקופת חולים אחרת שהצבא מייעד. אני שואלת כיוון שאני מתמיינת לתפקיד בבי"ח ובמסגרת הטפסים עליי לחתום על טופס ויתור על סודיות רפואית, ורוצה לדעת אם זה רשום בתיק ואם זה יכול לפגוע בקבלה. תודה רבה מראש, ולילה טוב.

טיפולים פרטיים לא נרשמים באף מקום רק אצל הרופא הפרטי , לגבי תרופות כלשהן אם נילקחו דרך מרשמים של הקופה זה יופיע ברשומים שלהם , אם המרשמים היו פרטיים לגמרי לא יופיע דרך הקופה. מקווה שעניתי .

מנהל פורום בריאות הנפש