מאניה דיפרסיה האם זה עובר ?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

14/03/2018 | 15:21 | מאת: בעלי

היי בעלי אובחן עם מאניה דיפרסיה וכבר שנים עם עליות וירידות והחלפת כדורים .לעיתים יש הטבה אבל אי אפשר לדעת אם זה מהכדורים.לאחרונה חלה נסיגה משמעותית הוא לא קם לעבודה לא מוכן לעשות שום דבר ומסתגר בתוך עצמו בצורה מחרידה. הבנתי שהוא הפסיק לקחת את הטיפול שזה היה סרקוול+מרוניל. האם ישנה אפשרות בכלל להגיע לאיזון עם המחלה האיומה הזו? אין לנו חיי משפחה ואין לנו בכלל חיים.הכל מסביב למחלה אנחנו לא מתקשרים בכלל , הוא מתנהג כמו זר , אבל פתאום יש לו אפיזודות שהוא כן מתנהג כרגיל. איך מתגברים על זה?כמו כן אני מחפשת פסיכיאטר מומלץ באיזור המרכז, כי האיש מקצוע שיש לנו לא מצליח להביא אותו לידי איזון תודה

זאת מחלה שיש בה עליות ומורדות , צריך להיות במעקב שנים רבות , השיטה התאמת תרופות מייצבות לאורך זמן ואז ניתן לשלוט במחלה זו שנים רבות וארוכות . תודה

מנהל פורום בריאות הנפש