לוריוון...............................

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

13/02/2018 | 21:21 | מאת: חי

דר ברבר שלום רב השתמשתי במינון נמוך של לוריוון במשך שנתיים -חצי כדור ביום ,לפעמים 2 חצאים . לאט לאט ירדתי במינון עד לרבע כדור ביום . ואפילו שמינית כדור ביום. עשיתי הכל בהדרגה ומזה שבועיים אני לא נוטל יותר לוריוון אולם אני חש תופעות גופניות מוזרות זרמים ודגדוגים בגוף ותזוזות לא רצוניות של רקמות (שרירים). ברצוני לדעת האם לוריוון כמו שאר הבנזודיאזפינים יכול להיספג ברקמות שומן ולצאת לזרם הדם ואז לגרום לתופעות הללו? אציין שאני עוסק בהליכות נמרצות ופעילות מתונה בחדר כושר. האם תופעות אלה ידועות כאשר מפסיקים מבנזודיאזפינים.? האם יש טיפול שיכול לעשות detox ולסלק בנזודיאזפינים מהדם ו/או רקמות הגוף? בברכה

לפעמים אלו תופעות לוואי של גמילה , זה יכול להיות בדרך כלל זה אמור לעבור , אם אין שיפור אנא פנה להתייעצות עם פסכאטר תודה

מנהל פורום בריאות הנפש