מירו- מינונים והשפעה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

19/01/2018 | 00:06 | מאת: דיויד

שלום ד"ר, בעבר כתוספת לאסטו לקחתי מינון נמוך (רבע כדור של 30 ) של מירו ומה שקרה שזה גרם לי לעייפות קיצונית מאד ולתחושת ריחוף מסויימת. התחושות לא עברו גם אחרי חודש לכן הטיפול הופסק. קראתי איפשהו שמינון גבוה של מירו דווקא לא עושה את התופעות הללו. השאלה שלי היא האם מינון גבוה פחות מעייף ממינון נמוך (אך עדיין מעייף) או שממש ניטרלי/אף מעורר. הבהרה: מירו כתרופה יחידה הפעם. תודה

מינו נמוך של מירו גורם לישנוניות . , מינון יותר גבוה עוזר לדכאון למשל 30-45 מג בלילה

מנהל פורום בריאות הנפש