שאלה דחופה על תסמיני הפחתת מינון של זיפרקסה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

19/11/2017 | 20:03 | מאת: אנונימי

שלום רב. אני נוטל זיפרקסה 5 מ"ג מספר שנים ואני כבר שבוע הפחתי 10% מ-5.ואני חש מדי פעם תסמינים של איפוק,חוסר ריכוז ולא הכי רגוע. השאלה שלי כמה זמן עד שחולפים התסמינים האלה? והאם להמשיך לסבול את זה וזה יחלוף? ומה אני עושה עם הפסיכיאטר שלי לא עוזר לי בעיניין הזה? תודה רבה.

עליך להתיעץ עם הפסכאטר , כי יכול להיות שמדובר בתסמיני המחלה ולא בתופעות של גמילה מהתרופה ואו הפחתתה .

20/11/2017 | 13:30 | מאת: אנונימי

אני לא מסכים איתך. התופעות הם תופעות גמילה בלבד ולא מתסמיני המחלה,כי הגוף כבר התמכר לזה.

מנהל פורום בריאות הנפש