זריקות פסיכיאטריות לבנאדם

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

14/07/2017 | 18:21 | מאת: Or

האם זריקות יכולות להוות תרופה למניעת מצבים חוזרים ונשנים של כל תופעה פסיכיאטרית או שהן ניתנות באופן ספציפי עפ"י סוג מאוד מסוים של הפרעה נפשית?וגם לגבי הזריקות-קראתי בכתבה מסוימת שיש טיפול שבו מזריקים כל 3 חודשים תרופה מסוימת כדי להקל על חיי החולה כך שלא יחוש נטל וקושי בשמירה על בריאות נפשית מאוזנת ותקינה.מהי זריקה זו ולאילו מחלות/ מצבים פסיכוטיים היא מתאימה?

הזרקות בהחלט ניתנות למנועי מצבים חוזרים של פסיכוזה , לגבי המינונים כל תרופה לפי המינון שלה תודה

מנהל פורום בריאות הנפש