שילוב תרופות אפשרי עם בריטיליקס וסימבלתה?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

04/06/2017 | 22:44 | מאת: תומר

היי, מה אפשר לשלב עם ברינטיליקס כשילוב אפשרי ומוצלח? אני אישית משלב אנאפרניל(מרוניל), מה עוד אפשר לשלב והאם השילוב שאני לוקח בסדר ובאיזה מינונים? 10 מ"ג ברינטיליקס, 5 מ"ג אריפליי, 112.5 מרוניל(כדור וחצי)? האם כדאי להעלות מינון המרוניל והברינטיליקס או אחד מהם? אותו דבר לגבי סימבלתה, מהם התרופות שאפשר לשלב עם סימבלתה בבקשה ובאיזה מינונים?

שלום רב ניתן לשלב בזהירות ברינטליקס עם תרופות ממשפחה אחרת למשל מירו , לא מומלץ לשלב מאותה משפחה למשל ברינטליקס וציפרלקס . צימבלטה ניתן לשלב במינון של 60 מג עם מירו 30 מג ואו עם טרזודיל 50 מג תודה

05/06/2017 | 10:44 | מאת: ,unr

לדעתך שילוב של אנפרניל 112.5 מ"ג(כדור וחצי) יחד עם אריפליי 5 מ"ג וברינטיליקס 10 מ"ג עלולים להספיק או שצריך להעלות אותם ואם כן לאיזה מינון? לא הבנתי מה אפשר לשלב עם סימבלתה? וכן מה אפשר לשלב עם ברינטיליקס?

מנהל פורום בריאות הנפש