אנפרניל תרופה שעזרה לי וכבר לא.

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

16/05/2017 | 13:55 | מאת: מיקי

שלום רב. אני מטופלת הרבה מאד שנים בתרופה אנפרניל 75 מ"ג שחרור מושהה לוקחת כדור וחצי( זה יוצא בערך 112 מ"ג. אני סובלת מתופעות פסיכוסומטיות ( כך קבעו הרופאים) כמו בחילות לחץ בקיבה עליונה גזים צרבות ועוד. במשך השנים הספיקו לי 75 מ"ג לאחרונה הרופא אמר לי ליטול עוד חצי כדור. כך אני עושה אבל זה לא עוזר בכלל ואני מרגישה ממש לא טוב.הרופאה הפסכיאטרית אמרה לי להוסיף מודאל 50 מ"ג. נסיתי כמה ימים אבל זה לא משפיע בכלל. אני נואשת ולפעמים לא יכולה לתפקד. יכול להיות שאנפרניל כבר לא עוזר לי כמו בעבר? לא יודעת לאן לפנות . אני מטופלת גם אצל גסטרו ששלח אותי למלא בדיקות ווחוץ מבקע בסרעפת לא מוצא כלוםץ גם לוקחת נקסיום 40 מ"ג. מצפה לתשובה בתקוה שתעזרו לי. תודה רבה.

שלום רב ניתן להחליף את התרופה אנפרניל לתרופה בשם ברינטליקס 10 מג ואו ציפרלקס 10 מג זה יעזור לך תודה

מנהל פורום בריאות הנפש