תואר שני

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

12/06/2011 | 22:43 | מאת: טאלוש

היי החלטתי ללמוד לתואר שני לחוג בריאות נפש קהילתית באונבירסיטת חיפה. השאלה שלי האם כדאי ללמוד לתואר הזה???? באיזה תחומים אפשר לעבוד???? מה התפקיד שאעבוד בו??? האם אעבוד עם חולי נפש באופן פרטני או רק מכינה פעילויות ותוכניות לשיקום???? שהיחס הוא כמו מטפל ומטופל???? שאלה שנייה, האם אפשר להמשיך הלימודים ולהפוך את התואר לתואר טיפולי???? שיהיה לי קליניקה פרטית או אין אפשרות?? אם יש אפשרות מה אפשר ללמוד ואיפה?? תודה רבה

שלום אלו שאלות שאני לא כל כך מצוי בהן

14/06/2011 | 20:29 | מאת: בנ"י

הייתי מציע לך לשאול בפורום שיקום לנפגעי נפש באתר זה.

17/06/2011 | 08:54 | מאת: tal

היי אני מסיימת שנה ראשונה בחוג. אני חייבת לציין כי הלימודים קודם כל מדהימים ומעניינים ומיטב המומחים בשיקום בארץ. בסיום התואר ניתן לעבוד כמתאמת טיפול בתחום בריאות נפש או בכל עבודה בתחום. כמו כן התואר מוכר כמקצוע טיפולי ללימודי המשך בפסיכותרפיה. אם את רוצה לעבוד בתחום אז אני מאוד ממליצה בהצלחה

18/06/2011 | 23:42 | מאת: בנ"י

איפה מתקיימים הלימודים? האם יש בכמה מקומות? האם זהו הביה"ס לשיקום שנסגר?

23/06/2011 | 22:42 | מאת: טאלוש

תודה מאוד, כן אני מאוד מעוניינת ללמוד התואר הזה, רוצה להירשם ולעשות בחינת האנגילת, דרך אגה איך בחינת האנגלית??? בקשר לתואר אז העבודה היא יותר באופן אישי עם המטופלים ולא רק לתכנן לפעילויות ולתוכניות לשיקום נכון??? אפשר לתת לי יותר מידע על העבודה אחרי התואר??? תודה רבה

מנהל פורום בריאות הנפש