גלולות יסמין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/10/2014 | 07:12 | מאת: שירי

שלום ד"ר אני בת 26 ,בריאה ,מקבלת וסת סדירה - לאחר שסבלתי מזה שנים משיעור יתר פניתי לאנדוקרינולוג, לאחר סדרת בדיקות שעברתי ששללו בעיה בבלוטת יותרת הכליה ומצאו רמת טוסטסטרון גבוהה יחסית הופנתי לרופאת נשים,היא הפנתה אותי לבדיקת אולטרסאונד שחלות -ונשללה תסמונת שחלות פוליציסטיות- הרופאה נתנה לי מרשם לגלולות יסמין ע"מ לטפל בבעיה , התחלתי השבוע ליטול את הגלולות - ברצוני לשאול תוך כמה זמן מתחילת נטילת הגלולות אתחיל לחוש בשיפור במצבי מבחינת השיעור יתר? כמו כן , כיצד ניתן להסביר רמת טוסטסטרון גבוהה בגופה של אישה כאשר בלוטת יותרת הכליה תקינה ,ואין שחלות פוליציסטיות? המון המון תודה :)

שלום תתחילי לראות שפור תוך 3-6 חודשים רמת טסטוסטרון גבוהה עקב העדר ביוץ

מנהל פורום רפואת נשים