בריחת שטן או דליפת מי שפיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/11/2013 | 19:41 | מאת: Ttt

שלום, לפני כשלושה שבועות עשיתי דיקור מי שפיר, מאז קיבלתי תוצאה שהכל תקין ואף הייתי בביקורת שנאמר לי כי הכל תקין מבחינת מי השפיר והשלייה אך בשבועות האחרונים אני חווה על התחתון רטיבות. יש לזה ריח של שתן. אני לא תמיד מרגישה שזה יוצא אך לעיתים אני בעיטווש לעיתים מרגישה שיש דליפה. האם זה רק דליפת שתן? האם יכול להיות שזו דליפת מי שפיר? אני בשבוע 20 ו 3 ימים. האם לפנות לרופא המטפל או שזה לא דחוף?? אני אמורה לנסוע לטיול וחוששת האם ישנה סיבה לחשש? אשמח לתשובה בהקדם. יש לציין שאני בחורה מלאה וזה רטיבות שונה מיום ליום אך קיימת כל יום.

שלום תתכן דליפת שתן בהריון אם יש לזה ריח של שתן זה כנראה שתן דליפת מי שפיר ניתן לאבחן בבדיקה גינקולוגית בלבד

מנהל פורום רפואת נשים