שאלתי על גלולות מינס ודיכאון שחלק מהתופעות לוואי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/12/2016 | 10:19 | מאת: בר

שלום לך דוקטור דניאל שאלתי אליך , לאחר כמה שנים שלא השתמשתי בגלולות , התחלקתי לקחת מינס , כמובן שהגניקולוג נתן לי . וזה עשה לי רק רע כמו הגלולות ההם חוץ מתופעת לוואי אחת. התחלתי לקחת במשך 12 ימים. ובזמן הלקיחה התחילו הכאבי ראש והבחילות , יום שישי התחיל לי חוסר החשק בלאכול , וכמובן גם דיכאון , מחשבות ,חוסר תאבון ... ויום ראשון הבחילות התגברו והכאבי ראש גם . והתחלתי להקיא.. רציתי לדעת האם הגלולה באמת משפיע כלכך ,וגורמת לדיכאון במשך ממוצע של שבוע ? תודה רבה.

שלום הגלולות יכולות לגרום לשינויי מצב רוח לא חמורים עד כדי דכאון אבל שינויים במצב רוח בהחלט יתכנו אם לדעתך אין סיבה אחרת לדכאון והוא לא היה לפני הגלולות -הייתי מציע להמשיך עוד חודש ואם זה לא חולף - להחליף גלולה

מנהל פורום רפואת נשים