וסת לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/12/2016 | 21:53 | מאת: יולדת

שלום רב, ילדתי לפני כ3 חודשים בן בלידת ואקום. קיבלתי בחודש שעבר את הוסת בפעם הראשונה מאז הלידה והכנסתי את טבעת נוברינג. היום קיבלתי בפעם השנייה מאז הלידה לאחר שהוצאתי את הטבעת הראשונה ששמתי מאז הלידה וקרה לי דבר מאוד מלחיץ, בהיותי במקלחת הרגשתי לחץ קל ופתאום יצא קריש דם ענקי (בגודל של כ2-3 עגבניות שרי יחד). האם זה דבר תקין? האם עליי ללכת להיבדק? תודה רבה מראש

שלום נשמע תקין הוסתות הבאים צפויים להיות חלשים יותר אני מניח שעברת בדיקה גינקולוגית לאחר לידה

מנהל פורום רפואת נשים