שאלה - כאבי בטן תחתונה שלא מפסיקים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/11/2016 | 17:52 | מאת: חיילת

היי. אני בת 20 לפני קצת יותר מחודש אושפזתי עם חשש לPID, טיפלו בי עם אנטיביוטיקה והכול עבר. אך הכאבים לא פסקו, אלא המשיכו ועברו מצד שמאל (איפה שהייתה הדלקת) גם לצד ימין וגם למותניים. עברתי מלא בדיקות (אולטראסאונד וגינאלי, בדיקות דם, גסטרו, כירורג) ועדיין לא יודעים למה כואב לי. אני מקבלת מחזור תקין, בדיקות דם יצאו תקינות (צליאק,תפקודי כבד/כליות ספירת דם וכו) ועשיתי גם פאפ וקולפוסקופיה שעוד אין להן תשובות אבל הרופא אמר שהכול נראה תקין. יש לך מושג למה שימשיך לכאוב לי? לקחתי גלולות יאז במשך שנה והפסיקתי אותן באוגוסט (בגלל דימום בין מחזורים בעת נטילת הגלולות)

שלום אם כל הבדיקות תקינות - אין לדעת מה הסיבה לכאבים יש לחזור על הבדיקות עוד חודש חודשיים

מנהל פורום רפואת נשים