כריתת רחם בעקבות שליה נעוצה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/10/2016 | 16:00 | מאת: יערה

שלום רב: לפני שחצי שנה ילדתי בניתוח קיסרי שבוע 32 בעקבות שליה פתח נעוצה במהלך הניתוח היה צריך לכרות לי את הרחם כי השליה ממש ננעצה בנוסף כרתו את החצוצרות מניעתי (שחלות ב"ה נשארו)ניתוח אורכי שאלותיי הם האם ייתכן שיש כמו כאבי מחזור ללא הרחם האם ייתכנו דימומים במהלך החיים ואם כן לפנות ישירות למיון והאם נשירה ממש רצינית באה בעקבות הניתוח? תודה רבה מראש

שלום יתכנו כאבים כי השחלות נשארו והן ממשיכות לתפקד ולהפריש הורמונים יתכן דמום אם החלק התחתון של הרחם לא נכרת - כדאי לפנות לרופא המטפל אין קשר בין נשירת שיער לניתוח

מנהל פורום רפואת נשים