רירית לא סדירה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/10/2016 | 19:57 | מאת: לימור

היי אני בת 36 בריאה בחודשים האחרונים ביום ה14 אחרי המחזור יש לי הפרשה חומה ליום אחד וחולף היום הייתי אצל רופא נשים והוא אמר שיש לי רריית לא סדירה ופצעה וביקש שאני יעשה us uשאני יעשה שאני יסיים את המחזור אני מאוד בלחץ יש לי שלושה ילדים וכול הזמן שעשו לי us היה תקין גם לפני שלושה חודשים יצא תקין מה זה יכול להיות אני בלחץ

שלום יתכן פוליפ ברחם או רירית לא סדירה עקב ביוץ אין סיבה לדאגה בשלב כזה לפני הברור

מנהל פורום רפואת נשים