הסרת פוליפ מהרחם לפני 3 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/10/2016 | 22:06 | מאת: ת.

שלום. עברתי לפני 3 שבועות הסרת פוליפ מהרחם. יום לפני הניתוח ו-התחלתי לקחת אנטיסיוטיקה כי אני מאוד רגישה באזור וכדי למנוע דלקות וסיבוכים. עוד בזמן שלקחתי את האנטיביוטיקה הרגשתי כאילו ששורף לי מבפנים אבל ייחסתי זאת לתהליך שעברתי. אחרי שסיימתי את האנטיביוטיקה שרף לי נורא ברמה שלא יכולתי ללכת עם מכנסיים או לשבת אז קיבלתי טיפול לפטריה בכדורים בלבד כי אסור לי להכניס שום דבר פנימה. זה לא עזר. קיבלתי טיפול נוסף לפטריה בשילוב של מריחת קרם חיצוני בלבד. זה גם לא עוזר לי ועדיין מאוד שורף לי בפנים. מה עושים? אגב, אחרי הניתוח נאמר לי לא לשטוף את האזור פנימית אלא רק חיצונית ל-3 שבועות. זה מסתכל מאוד, כואב מאוד ומפריע לי לנהל אורח חיים תקין. תודה רבה על העזרה

שלום לצערי אני לא יכול לדעת מה הבעיה בלי בדיקה יש לפנות לבדיקת רופא

מנהל פורום רפואת נשים