הפרשות צהובות שהפכו לורודות ואז לחומות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/09/2016 | 10:36 | מאת: ש

שלום. אני בת 29 , נטלתי גלולות במשך 10 שנים . ולפני ומזה 7 חודשים כבר לא נוטלת ובעלי גומר בפנים. מה שקורה זה ששבוע וחצי לפני מחזור מתחיל לי הפרשות מוזרות צהובות ורודות חומות לסירוגין יומיים חום אחרי זה פתאום אין והם סתם צהובות וככה זה עד המחזור ... אנחנו לא דתיים אך החלטתי שאני אטבול במקווה , לאחר הטבילה קימנו יחסי מין ויום אחרי זה היה לי הפרשות צהובות עם כמו נימים ממש קטנים אדומים כאלה כמו דם ..בערך יומיים ואז הגיעו ההפרשות החומות.. ושוב אני משהו כמו שבוע וחצי בכלל לפני המחזור... האם זה תקין ? מה זה יכול להיות . כל פעם שזה מתחיל אנחנו לא שוכבים ... אז אומר שיש לי בערך שבוע רק לשכב עם בעלי לאחר הטבילה במקווה . הייתי אצל הרופאה ממזמן שהפסקתי לנטול גלולות והיא אמרה לי שכנראה בגלל שהפסקתי גלולות המחזור עדיין לא סדיר... עבר כמעט 10 חודשים מאז שהפסקתי וזה לא ישתנה... מה זה יכול להיות ? זה מאוד מתסכל

שלום יש לפנות לבדיקה ולבדוק את איאית הרחם ואת צואר הרחם רוב הסכויים שמדובר בהפרשות ביוץ

מנהל פורום רפואת נשים