אגיסטן קרם ויחסי מין עם קונדום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/09/2016 | 22:58 | מאת: מיכל

שלום, קראתי בעלון של אגיסטן קרם: אגיסטן קרם עלול להפחית את היעילות של אמצעי מניעה העשויים גומי, כגון קונדום או דיאפרגמה. לכן, אם קרם זה מיועד לשימוש בפות או בפין, עליך להשתמש באמצעי מניעה חלופי למשך לפחות חמישה ימים לאחר השימוש בתרופה זו. מה הסיבה לכך שיש להימנע 5 ימים? במקומות שונים ברשת ראיתי שרופאים כותבים שאפשר גם אחר יום לקיים יחסי מין. מה נכון?

שלום מאחר והרקם הוא שומני הוא יכול להוריד את היעילות בכל מקרה לא מומלץ לקיים יחסי מין כשיש דלקת בנרתיק אפשר לקיים יום לאחר סיום הטפול

מנהל פורום רפואת נשים