כדורי פרוגסטרון ותפקודי כבד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/09/2016 | 18:18 | מאת: ענבר

שלום רב, לאחר בדיקות דם התגלה שיש לי cmv לדברי הרופא באופן חריף, גרם לעליית אנזימי כבד. האם נטילת כדורי פרוגסטרון לעיכוב ווסת עלולה להזיק?(בעלון לצרכן כתוב שיש להוועץ ברופא במידה וקיים ליקוי בכבד) אציין כי מעולם לא היו לי בעיות בכבד..אלא רק כרגע כתוצאה מהנגיף..

16/09/2016 | 10:30 | מאת: ענבר

אציין כי מדובר בנטילה חד פעמית לצורך הפסקת דימום עקב מאורע חשוב. מדובר בכדורי פרוברה.. האם יש אפשרות להמשיך ליטול או שזה מסוכן מדי? זה ממש חשוב לי. תודה מראש!!

שלום לא מסוכן

מנהל פורום רפואת נשים