דימום ווגינלי לא סדיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/09/2016 | 20:56 | מאת: סיגל

שלום, אני בת 47, ללא ילדים; מחזור סדיר. לפני 5 ימים התחיל דימום שנראה כמו מחזור, 10 ימים לפני הזמן. ניגשתי לרופא נשים שביצע בדיקת אולטראסאונד ודיווח שהבדיקה תקינה. בנוסף, אמר לי שככל הנראה מדובר בדימום לא סדיר עקב מתח ותופעות המיוחסות לגיל. הדימום לא ממש "מתנהג" כמו וסת סטנדרטית; צבע הדם שונה, הזרימה חלשה רוב היום ופה ושם מתחזקת (בעיקר בערב), והשוני העיקרי - הדימום נמשך באותה מתכונת כבר 5 ימים, כאשר וסת רגילה שלי נמשכת כ- 4 ימים, יום אחד "חזק" יחסית ו - 3 "חלשים". לא יודעת עד כמה זה קשור - לפני כשבועיים התחלתי לקחת תוסף מגנזיום. מה מומלץ לעשות עכשיו - לחכות ולראות אם ייפסק, לגשת שוב לרופא? בדיקה אחרת? תודה....

שלום אני מציע לחזור לרופא ולשקול לבצע ביופסיה מרחם הנקראת בדיקת פיפל

מנהל פורום רפואת נשים