דחוף. נוברינג ומחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/08/2016 | 08:36 | מאת: מירית

שלום ד"ר. אני משתמשת בטבעת נוברינג ורק בשבוע הבא ביום רביעי אני אמורה להוציא אותה ולקבל מחזור. נראה כי קיבלתי מחזור היום. דימום רגיל ליום ראשון של מחזור ותחושה כללית שקיבלתי. מציינת כי בשבוע האחרון התחלתי להשתמש בתוספי תזונה ופרוביוטיקה בליווי תזונאי קליני. נוטלת טיפות בקטיפוס, gse forte ופרוביוטיקה. בנוסף לתזונה דלת פחמימות, סוכרים ועוד.. למקרה וזה רלוונטי, הייתי בשבוע שעבר בטיפול רפואי בעקבות כאבים בקיבה ונתנו לי כדורי נקסיום וטיפול אופטלגין. אין רופא נשים שמוכן לסייע לי ורופאת הנשים שלי לא עובדת היום. כתוב בהוראות של הנוברינג ליצור קשר עם רופא אם הדימום ממשיך... למה יש דימום ומה לעשות?

שלום לעיתים יש דמום תחת הנובה רינג כדאי להמשיך כרגיל כלומר להוציא בזמן להמתין 7 ימים ואז לשים חדשה

28/08/2016 | 17:31 | מאת: מירית

בהמשך לשאלותיי.. זה לא דימום.. אני יודעת מזה דימום. היה לי בעבר בשימוש בגלולות. הפעם זה ממש מחזור. אני עדיין במחזור ועם כל התופעות הנלוות..

מנהל פורום רפואת נשים