כאבים בנרתיק בזמן קיום יחסים ופטריה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/08/2016 | 11:37 | מאת: עמית

שלום, אני מזה המון זמן סובלת מכאבים בנרתיק בזמן קיום יחסים. תקופה של יותר משנה וחצי. תחושת התסכול היא בלתי נסבלת. כל תקופה הכאב כביכול עובר למקום אחר. פעם הכאב הוא בדגדגן, ככה שמגע בו מעורר תחושת צריבה\כאב. תקופה אחרת הכאב יכול לעבור לשפתיים של הנרתיק ותקופה אחרת הכאב יכול לעבור לאזור פתח הנרתיק מטה. לחילופין הכאב והצריבה מופיעים גם בחדירה. עד היום היתי אצל 3 גניקולגים. במרבית הפעמים כבר בהסתכלות מהירה הבחינו בפטריה בנרתיק. למעשה כמעט כל הפעמים אמרו לי שיש פטריה. בחלק מהפעמים שהגעתי לאחר טיפול בפטריה הרופא אמר שאין לי כלום. אבל עדין הכאבים לא חלפו. בביקור חוזר שוב נמצא משהו ושוב הצריך טיפול. חשוב לומר שאני גם סובלת מהפרשות נכון לעכשיו (לאורך התקופה גם היו עליות וירידות עם ההפרשות). אני לא יודעת כבר מה לעשות. תחושת התסכול שיש בי כמעט שנתיים במצב הזה מתסכלת אותי ואני מרגישה שאני לא מסוגלת ככה. עד לפני שנתיים היתי בנאדם מאוד מיני. בנוסף אני לא צריכה להסביר כיצד זה משפיע על מערכת היחסים שלי עם בן זוגי. עשיתי כבר משטח נרתיק ועשיתי גם בדיקות דם. הבעיה עדין קיימת. הטיפולים שקיבלתי היו באמצעות נרות ובאמצעות משחות. לתקופות מסוימת הכאבים פחתו משמעותית אבל לתקופה מאוד מאוד קצרה (משהו כמו שבוע) ואז הכאבים חזרו. מה ניתן לעשות? אני באמת מתוסכלת מהמצב הנוכחי. האם זה בכלל יעבור?? נכון להיום אני לא מסוגלת לקיים יחסים בגלל הכאבים

שלום לצערי אין לי עצה בשבילך אם מדובר בכאבים בתחילת החדירה הרי שיתכן שיש לך וסטיבוליטיס ואת יכולה לפנות למרפאה סקסולוגית לטפול אם הכאבים מופיעים ללא קשר ליחסים - אין לי עצה בשבילך פרט לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים