ביוץ כאב ראש ופוריות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/08/2016 | 15:43 | מאת: אני

התחלתי מעקב זקיקים ואני רואה שתופעות שלא יחסתי להם יותר מדי חשיבות קורות שוב ושוב סביב הביוץ. למשל, אתמול ממש התפוצץ לי הראש כיביכול בלי שום סיבה מיוחדת - לרוב לחץ דם שלי סביב 115/70 ולא מודדת אבל בגלל הכאב ראש כבר מדדתי אצל חמותי והיה לי 130/88 אף פעם לא היה לי כזה גבוה. היום בלי לעשות כלום הכאב ראש נעלם ומניחה שהלחץ דם חזר לנורמה וגם נגמר הביוץ. קורה לי כבר כמה זמן הכאב ראש העלם הזה סביב הביוץ. האם זה מצביע על משהו שיכול גם להסביר למה לא נכנסת להריון? חוץ מלעצום את העיניים ולישון יש מה לעשות אם זה? זה כאילו נגמר לבד ולא סובלת מכאבי ראש שאר החודש.

שלום אני לא רואה קשר ולחץ הדם בתחום הנורמה כך שאיני רואה צורך בטפול כלשהו

מנהל פורום רפואת נשים