מחזור משונה - בת 26

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/08/2016 | 17:42 | מאת: טולה

שלום ד"ר, לפני כ-5 חודשים הפסקתי לנטול גלולות (אחרי שנתיים של נטילה) במטרה להיכנס להריון. לפני הגלולות המחזורים היו סדירים וגם זיהיתי את הביוץ. לפני כחודש היה לי ביוץ, כאשר שבוע לאחריו כבר קיבלתי מחזור. מה שלא קרה לי מעולם. ביום ה-3 של אותו מחזור ביצעתי פרופיל הורמונאלי שהיה תקין לחלוטין כולל בדיקת TSH. ביום ה-20 של המחזור הלכתי לרופאת נשים. היו לי כאבי מכבר 5 ימים והיא בדקה אותי במהירות ב-US ואמרה שהיה מעט נוזל באגן וזה בטח ביוץ, וזרקה שכדאי שאבצע בדיקת הריון כי אולי זה הריון חוץ רחמי?! ביום ה-21 שוב ביצעתי בדיקת דם לפרופיל ואלו התוצאות: FSH - 7.9 ESTRADIOL - 257 PROG - 1.1 בינתיים עדיין יש לי כאבי בטן (דומים לכאבי מחזור) ומיחושים ודקירות בציצי. מה לדעתך עליי לעשות כעת?

שלום ככל הנראה לא היה ביוץ לפי הבדיקות אם הכאב נמשך כדאי לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים