קנדידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/08/2016 | 11:08 | מאת: שירה

שלום אני סובלת כבר חצי שנה מכאבים בבטן תחתונה שמאלית וכל כמה חודשים מופיע לי חיידק הקנדידה..כרגע קיבלתי תוצאות של בדיקת שתן ובדיקה וגניאלית וכתוב לי ככה: candida albicans ובאבחנה של בדיקת השתן כתוב chlamydia trach-pcr not detected לא נמצא דנ"א של הפתוגן Urea.parvum-pcr ערכים גבוהים הרופאת נשים הביאה לי גינו פבאריל 150,דלאצין 100 ולפלוקנול 150 מה אומר האבחנה והאם למרות הטיפול שהיא נתנה לי יש צורך לחזור אלייה שוב לקבלת מרשם אחר? האם יש צורך לבקש מבן הזוג להבדק? ומה יכולה להיות הסיבה לחזרת החיידק? תודה

שלום לא נמצא חיידק שדורש טפול נמצאה קנדידה בלבד שהיא פטריה שאינה מדבקת ביחסים הטפול שקיבלת מתאים אין צורך לטפל בבן הזוג

מנהל פורום רפואת נשים