פרופיל הורמונאלי ביום ה- 3 למחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/08/2016 | 12:45 | מאת: טולי

שלום, ביצעתי פרופיל הורמונאלי ובדיקות דם ביום ה-3 למחזור. היו 2 ערכים לא בנורמה: 1. ערך חומצה פולית יצא לי 24.8, כאשר המקסימום הוא 24. יש לציין שהייתה הערה בדף תשובות כי התחום מתייחס לצמים בלבד. אני שתיתי קפה לפני הבדיקה אך לא אכלתי. אני לוקחת חומצה פולית (400 מק"ג) מזה כשנה ומנסה להכנס להריון כחצי שנה. 2. ערך פרוגרסטרון 0.7. אודה לעצתתך מה כדאי לעשות ע"מ להחזיר את הערכים לנורמה. תודה.

שלום שני הערכים תקינים בדיקת פרוגסטרון עדיף לבצע ביום 21 למחזור

מנהל פורום רפואת נשים