נוזל צהבהב שקוף מהפטמה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/07/2016 | 09:37 | מאת: אש

שלום. אני בת 26 נשואה עם ילדים. מאתמול התחיל לי שבצד אחד כשאני לוחצת על השד יוצא לי מין הפרשה צהבהבה- שקופה. כמו קולסטרום כזה..אני לא מניקה כבר בערך 9חודשים.. דבר ראשון עלה לי במחשבה אולי זה אומר על הריון.. אבל אם היה כבר ביוץ אז זה ממש בימים האחרונים(מחזור היה לפני שבועיים וחצי. קיימתי יחסים לראשונה מאז מחזור לפני 4 ימים)אז נשמע הזוי שגם אם נכנסתי להריון כבר יש תסמין כזה..(וגם אני עם אמצעי מניעה..). וגם עלו לי מחשבות אחרות ח´ו...(לאמא שלי גילו לפני 3 חודשים גידול בשד... אם כי כנראה לא גנטי לפי הבדיקות...) אם זה הריון חשוב לי ממש בהקדם...אבל כרגע בדיקה לא תגיד משו... אשמח לשמוע ממה זה יכול לנבוע?ומה לעשות? יש דרך לגלות הריון בשלב זה? תודה

שלום אי אפשר לאבחן הריון בשלב כזה ובכל מקרה לא סביר שהתופעה תופיע כל כך מוקדם בהריון ככל הנראה ישנויים הורמונלים כדאי לפנות לרופא נשים לבצוע פרופיל הורמונלי ובמקביל לפנות לכירורג לבדיקת שדיים

מנהל פורום רפואת נשים