חיזוי מועד ביוץ בשחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/07/2016 | 11:43 | מאת: ד'

שלום וברכה, אנחנו בני 25, רוצים מאוד להכנס להריון ראשון. רופאת נשים אבחנה שחלות פוליציסטיות (אין תופעות משמעותיות מלבד הוסת) . אני מקבלת מחזור חלש בערך פעם בחודשיים, בין לבין יש לי דימומים קטנים שהרופאת נשים טוענת שנובעים מביוץ. היינו רוצים לדעת כיצד לחזות את מועד הביוץ , אנחנו שומרים על טהרת המשפחה ועצם הדימום בזמן הביוץ מרחיק אותנו מהיכולת להרות... רצינו לדעת האם אפשר להתחיל מעקב אולטרסאונד ובדיקות דם לאיתור מועד הביוץ למרות שאנחנו מנסים רק מספר חודשים להרות? כיצד נוכל להשתמש במקלות ביוץ? נניח מיום סיום הוסת האחרונה- מתי מתחילים להשתמש במקלות אלו? תודה!

שלום לדעתי כדאי לחכות כמה חודשים אפשר לבדוק ביוץ בערכה הביתית מהיום ה 10 למחזור

מנהל פורום רפואת נשים