סיכוי להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/07/2016 | 13:44 | מאת: גלי

שלום ד"ר, לפני 4 ימים הייתי בבדיקת us ובה ראו 2 זקיקים כל אחד בגודל 17 ממ בשחלה שמאל. הרופא אמר שתוך 3-4 ימים יכול להיות ביוץ. ואכן זיהיתי את ההפרשות של הביוץ )הפרשה נמתחת) והיו כאבי בטן תחתונה. הביוץ הגיע 22 יום לאחר דימום מפורימלוט נור. קיימתי יחסים סביב מועד זה. האם ישנו סיכוי להריון תאומים? תודה ושבוע נעים.

09/07/2016 | 16:11 | מאת: גלי

שלום הסכוי להריון בחודש אחד הוא רק 12% והסכוי להריון עוד יותר קטן אבל תמיד קיים

10/07/2016 | 10:01 | מאת: גלי

מה הכוונה סיכוי להיון רק 12%? לא מדובר על 30% כל חודש? אם יש יותר זקיקים הסיכוי להריון לא גדל?

מנהל פורום רפואת נשים