צירים מוקדמים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/06/2016 | 17:15 | מאת: נועה (שם בדוי)

שלום רב ד"ר ברצוני להתייעץ לפני שבוע התחילו לי צירים הייתי במרכז בריאות לאישה שם במוניטור ראו צירים בלי פתיחה לאחר יומיים הייתי אצל הרופא שוב בדקו במוניטור והיו צירים לא סדירים אני בשבוע 35 5 שלחו אותי למיון שם במוניטור למרות הכאבים לא נרשמו צירים(זה היה נראה שיש להם תקלה במוניטור..) ברצוני להתייעץ האם כדאי לי לחזור לעבוד? האם כדאי לי לפנות שוב פעם לרופא במיון אמרו חשש לדלקת בשתן בבדיקת השתן הכל יצא תקין.. כמה זמן לערכתך זה אמור להמשך עד ללידה?

שלום בשבוע כזה את יכולה לחזור לעבודה רגילה צירים כאלה שאינם מביאים לפתיחה יכולים להיות עד הלידה אם תחושי כאבים כדאי לחזור לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים