הפרשות שקופות מהנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/12/2020 | 07:56 | מאת: בת 60

שלום, אני כבר 10 שנים אחרי מנופאוזה. אין בעיות גינקוליגיות. נבדקת באופן סדיר פעם בשנה. עכשיו עקב קורונה עברו כבר שנה וארבעה חודשים מהביקור האחרון. ביומיים האחרונים התחילו הפרשות שקופות מהנרתיק בכמות הרבה יותר גדולה מהרגיל, הן טיפה דביקות אך כמעט מימיות ומרטיבות את התחתונים ובגדים. מדי פעם יוצאת כמות גדולה בבת אחד. אין ריח. אין גם כאבים או גרוד. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם זה מחייב ביקור אצל רופא? תודה.

שלום הפרשות שקופות הן בדכ תקינות אבל בכל זאת כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים