גלולות הנקה ופרימולוט נור לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/12/2020 | 23:48 | מאת: שירה

שלום. אני כשלושה שבועות לאחר לידה ונאמר לי להתחיל גלולת הנקה למניעת הריון מחודש לאחר הלידה. אני עדיין מדממת מעט במינון קטן מאוד. הבנתי שכדור הפרימולוט נור יכול לעזור לדימומים שעושה גלולת ההנקה. מתי יש להתחיל ליטול אותו מבחינת זמן הווסת, והאם יש מניעה בשבוע הבא כבר ליטול את שני כדורים אלו יחד מלכתחילה? האם עליי לחכות עד שהדימום מהלידה פוסק לגמרי ורק אז לקחת את הגלולה? תודה מראש

שלום כדאי להתחיל לקחת את הגלולות 6 שבועות לאחר הלידה ולא קודם אסור לקחת יחד עם פרימולוט נור

מנהל פורום רפואת נשים