האם הבדיקת זרע תקינה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/11/2020 | 19:38 | מאת: דן כהן

עשיתי בדיקת זרע ולהלן התוצאות אשמח לדעת האם תקין או שמא יש משהו שצריך לבדוק / לטפל : מורפולוגי : נורמלי 0% גבולי אין תשובה פגמים בראש : 100% פגמים בצוואר : 62% פגמים בזנב : 7% ימי הימנעות : 3 מראה: נורמל צמיגות נורמל PH : 7.4 נפח : 3.7 מל ריכוז תאי זרע : 44 סה"כ : 163 תנועתיות : 27% סוג תנועה : 23 חיוניות קטן מ60 תודה מראש

שלום אמנם כמות הזרע תקינה אך אין צורות נורמליות כדאי לפנות ליעוץ מומחה לפיריון הגבר

מנהל פורום רפואת נשים