כתמי דם לאחר סיום המחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/10/2020 | 19:59 | מאת: שיר

שלום , לפני שנה הפסקתי לקחת גלולות מסוג יסמין אחרי 5 שנים שלקחתי עד לפני חודשיים היה לי מחזור תקין ללא דימומים מזה כחודשיים אחרי המחזור מופיעים לי כתמי דם בתחתון עשיתי מספר בדיקות: בלוטת התריס יצא בערך 3.4 ועברתי 3 פעמים אולטרסאונד ווגינלי ולא נמצאה שום בעיה וכשקיבלתי מהרופאה תרופה בשם duphaston אז הדימום נפסק לאחר מספר ימים וכשאני מפסיקה הדימום חוזר לצערי לרופאים אין תשובה אולי תוכל לעזור

שלום יתכן שינוי הורמונלי אבל כדאי להשלים ברור עם משטח פפ והסטרוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים