קיום יחסי מין אחרי מחזור - יאז פלוס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/10/2020 | 04:52 | מאת: אביה

שלום ד״ר אני נוטלת גלולות יאז פלוס 3 שנים. קיבלתי מחזור ביום רביעי 7.10 סיימתי אותו ביום שבת 10.10 שכבר אין לי דימום יש ממש קצת הפרשות אחרונות של מחזור, שכבתי עכשיו עם הבן זוג שלי, שניגבתי את האזור לאחר הגמירה היה קצת דם בהיר ונקודה אחת אדומה וגם אחרי פיפי היה על הנייר דם ורדרד וגם אחרי כמה דקות שמתי תחתונית והיה עליה טיפות של דם (לא אדום,ורדרד) הקטע ששמתי לב שזה קורה לי הרבה שאנחנו מקיימים יחסי מין אחרי מחזור אבל רק אחרי מחזור, בחיים לא קרה שאחרי קיום יחסי מין ירד דם או משהו כזה. אתה חושב שיש סיבה לדאגה? מה זה יכול להיות? אולי שאריות של מחזור? תרגיע אותי שזה לא יכול להיות היריון (כי באינרנט כתוב שדם לא בהכרח יכול לסמן מחזור)

שלום לא סביר שזה הריון וזה נשמע רגיל אבל כדאי לפנות לבדיקה ליתר בטחון

12/10/2020 | 15:16 | מאת: אביה

איזה בדיקה לעשות? היריון או בדיקה של רופאת נשים

מנהל פורום רפואת נשים