הדבקויות בבטן לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/10/2020 | 13:20 | מאת: סיגל

שלום, אני אחרי ניתוח קיסרי וניקוז קולקציה שהושארה לי מעל הכבד,ליד הסרעפת. הקולקציה גרמה לי לדלקת בבטן שעד היום לא חלפה. התחילו לי כאבים ממש חזקים באיזור חגורת הבטן התחתונה ומעל הטבור. עשו בדיקת סיטי עם חומר ניגוד ולא ראו את מקור הכאב. ראו בסיטי שיש עדין דלקת אך במגמת שיפור ושיש הסננת שומן קלה. חושבים שזה הדבקויות אך לא רוצים לנתח ולבדוק בגלל הדלקת שיש לי עדין בבטן. האם הדבקויות זה משהו שיכול לעבור למרות שיש לי כאבים חזקים? או שבגלל שזה כבר כואב מאוד אז רוב הסיכויים שלבד זה לא יעבור? האם יש בדיקה שניתן לעשות בכדי לראות הדבקויות מבלי לעשות ניתוח? תודה.

שלום אין דרך לאבחן הדבקויות בלי ניתוח הכאב צפוי לעבור אך ההדבקויות ישארו

05/10/2020 | 10:33 | מאת: סיגל

תודה על המענה המהיר. כמה זמן בערך אמור להשאר הכאב? כי בעיקרון כרגע אני ממש סובלת מכאבים אבל כפי שרשמתי,לא רוצים לנתח.

שלום זה יכול לקחת גם חודשים

מנהל פורום רפואת נשים