וסת לא סדירה ופרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/09/2020 | 17:54 | מאת: מירי

עקב וסת לא סדירה שמקדימה ובאה כל 18-20 יום נשלחתי לבדיקות דם ביום השלישי למחזור: פרולקטין 125.9, פרוגסטרון 2.2, tsh 1.37, lh 6.2, fsh 17.9 , e2 319. האולטרסאונד בסוף מחזור תקין ונצפו 2 זקיקים 13 ו-10 מ''מ. אני בת 40 אחרי שני הריונות ספונטניים והייתי רוצה עוד הריון, מה אפשר לעשות? האם צריך טיפולי פוריות ואם כן איזה?

שלום סביר להניח שיש צורך בטיפולי פיריון בדכ מתחילים עם זריקות יומיות להשראת ביוץ ואם זה לא מצליח עוברים להפריית מבחנה

מנהל פורום רפואת נשים