דימום לאחר בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/08/2020 | 21:53 | מאת: רינת

ילדתי לפני כחודשיים ולפני כשבועיים עברתי בדיקת פאפ מעקב לאחר 3 שנים. מאז הבדיקה יש לי דימום כמו תחילת מחזור שלא עובר האם הגיוני שיש דימום כזה לאחר הבדיקה? אני בלחץ ובבדיקה חוזרת אצל הרופא הוא לא הסביר לי יותר מדיי ואמר לי תחכי לתשובה

שלום זה קורה אם כי לא סביר דמום של שבועיים אולי המחזור? בכל מקרה כדאי לחכות לתשובה

17/08/2020 | 09:47 | מאת: רינת

תודה על תשובתך המהירה שבוע אחד היה דימום אדום לאחריו קיבלתי מחזור וז שוב המשיך. הדימום האדום כבר 3 ימים

מנהל פורום רפואת נשים