גרד בהריון ותוקף בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/08/2020 | 11:03 | מאת: בתאל

שלום ד"ר, הריון שני, שבוע 33+4, בדיקןת תקינות ב"ה. מרגישה לעיתים באמצע הלילה/לפנות בוקר, גרד באיזורים שונים בגוף, שנפסק אחרי שאני מתעוררת (לחץ דם תקין ואף נוטה לכיוון הנמוך יותר), האם מצריך בדיקה? (תור למעקב הריון יש לי רק ב18.8) ושאלה נוספת, כמה זמן לוקח עד שיכול להיווצר שינוי בבדיקת השתן? לדוגמא, ביצעתי לפני יומיים בדיקת שתן כללית, בעזרת ערכה דיגיטלית ביתית של קופ"ח כללית, והיא יצאה תקינה. השאלה היא לכמה זמן התוצאה הזו תקפה? האם רק לאותו רגע של הבדיקה? כנ"ל לגבי בדיקת שתן לתרבית. תודה!

שלום כדאי לפנות לבדיקת רופא עור ודאי שכל בדיקה תקפה רק לרגע ביצועה כדאי לחזור על בדיקת שתן כל חודש בשיגרה

מנהל פורום רפואת נשים