ציסטות אחרי טיפול פוריות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/07/2020 | 14:04 | מאת: איה

לםני כחודש התחלתי טיפול פוריות כיחדנית..ערכים תקינים+ לאחר הזרקה של יומיים הרגשתי תגובות מוגזמות לדעתי- שדיים.. צמאון יתר וכו .ניגשתי לרופא אולטרסאונד בדיקות דם וסוכר תקין..המשכתי בטיפול עם גדילה יפה של הזקיקים.. לאחר ההזרעה חטפתי כאבי בטן ותגובות איומות.של הגוף.. .. והגוף.גם עיף.. חזה כואב וכו..לא נקלטתי..התעקשתי להבדק שוב למרות שרצו לעשות עוד סבב קיבלתי מתנה ציסטה גופיף צהוב משמאל וציסטה צלולה מימין 44 ממ(?). כמובן שעברתי רופאה. הציסטה משמאל נספגה. הציסטה מימין אחרי שבוע לא השתנתה..קיבלתי 5 ימים כדורים לעיכוב ביוץ..אך לאור אי שינוי בציסטה. החליטו להפסיק טיפול ולחכות למחזור הבא בשאיפה שהיא תספג... אני סובלת מכאבי גב תחתון ונפיחות מוזרה . מה עושים להקל.. מה הסיכונים.. מה עושים..תודדה

שלום שכיח מאד לאחר טפול יש להמתין בסבלנות לספיגתה

30/07/2020 | 11:22 | מאת: איה

תודה על התשובה המרגיעה מה טווח סביר לספיגה? ואילו כאבים צריך לא להקל? היות וכואב לי ונפוח והבנתי שזה.שכיח..למה צריך לשים לב אם יש חשש להחמרה?

מנהל פורום רפואת נשים