התקן ריחמי לסידור מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/05/2020 | 17:10 | מאת: ג'ירף

מאז הלידה כבר 11 שנה אני סובלת ממחזורים לא מסודרים, כרישי דם בדם, שיטפון, עצבים, כאבי גב, כל מחזור אחרת. הגניקול6ג שלי יעץ לי לעשות התקן תוך ריחמי שיסדר את המחזור ויפחית את תופעות הלוואי. אני עם ההתקן שבועיים, קיבלתי לפני כמה ימים את אחד המחזורים הכי קשים. כל תופעה כפולה. האם זה בגלל ההתקן? האם לוקח זמן להתרגל אליו? זה הרופא לא ציין

שלום אני מניח ששמת התקן מירנה שזה ההתקן ההורמונלי לוקח כמה חודשים עד שזה משפיע על הוסת

17/05/2020 | 11:08 | מאת: ג'ירף

נכון זה אכן מירנה, השאלה אם זה גורם למחזור להיות מוגבר כי החזה התנפח, יש לי ממש צירים קטנים ולכמה זמן

זה אמור לגרום למחזור חלש וקצר

מנהל פורום רפואת נשים