גלולות וכולסטרול

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/04/2020 | 03:14 | מאת: א

שלום, אני נוטלת גלולות יאז+ 8 חודשים, עשיתי בדיקות דם פעמיים בזמן זה והייתה עלייה קיצונית בכוחסטרול וטריגליצרידים אל מחוץ לטווח, בנוסף אציין כי ישלי שחלות פוליציסטיות ולכן יש צורך בגלולות שאכן מאזנות תסמינים.. אם אחליף לגלולות אחרות זה יכול לעזור? או שכל הגלולות גורמות לזה.. ולאיזה גלולות מומלץ? הרופא נשים שלי והרופאת משפחה לא עשו את הקשר בין הגלולות לעלייה ואמרו לי לאכול פחות שומנים וגם ככה אני לא אוכלת כמעט אז אשמח לתשובה.. תודה!

שלום אכן גלולות כשלעצמן לא אמורות להעלות כולסטרול ובכל מקרה כל גלולה תעשה אותו דבר

מנהל פורום רפואת נשים