הוצאת התקן מירנה -דימום מוגבר מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/03/2020 | 11:08 | מאת: הוצאת התקן מירנה -דימום מוגבר מאוד

שלום וברכה אני כחודשיים וחצי לאחר לידה שלישית תקינה,לפני כשבועיים וחצי רופאת הנשים התקינה לי התקן מירנה שכמובן גרם לדימום לכמה ימים והפסיק ולאחר כשבוע הופיע שוב. מכל מיני טעמים החלטתי להוציא אותו ואכן הוצאתי אותו לפני יומיים כאשר עדיין ישנו דימום קל. הבוקר התעוררתי עם דימום מסיבי ומוגדר עד כדי הכתמות הבגדים ומביטה.שאלתי היא האם זה תקין וזה כתוצאה מההוצאה של ההתקן או שזה מחזור? אני מניקה הנקה בלעדית. האם יש צורך לגשת לרופא לבירור? תודה על המענה.

שלום אני מציע להמתין כמה ימים ואם עדין דמום חזק כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים